Každá žena sa chce páčiť a zvýrazniť svoje prednosti a skryť nedostatky. Práve pre tento druhý prípad sme do ponuky zaradili kolekciu, ktorá tvaruje a sťahuje ženské telo.

Tvarujúca kolekcia FARMACELL

Táto produktová rada prináša produkty vyrobené z mäkkých mikrovlákien, ktoré majú za úlohu vytvarovať vašu postavu. Všetky výrobky rady Bodyshaper vytvárajú na tele vysokú kompresiu, čo vedie k silnému efektu tvarovania a okamžitému zníženiu rozmerov tela. Kompresné bandáže, ktoré produkty z tejto rady obsahujú, tvarujú postavu, aby sa zlepšila silueta tela a navyše, niektoré výrobky majú veľký push-up efekt. Výrobky sú tenké a neviditeľné pod oblečením.

Tvarujúci korzetový pás

Pevný kontrolný pás z mikrovlákna s podporou proti jeho stáčaniu. Účinne tvaruje boky a brucho a zároveň poskytuje bezkonkurenčné pohodlie. Tento pás je inovatívnym a vysoko kvalitným produktom. Jeho tenká priedušná termoregulačná tkanina ho robí neviditeľným pod akýmkoľvek odevom. Vďaka hladkej a tenkej tkanine je neviditeľný a diskrétny produkt pre každý typ oblečenia.

Zobraziť detail produktu

Push-up podprsenka

Podprsenka s push-up efektom a podporou. Veľký ramenný popruh pre väčšie pohodlie a lepšiu oporu. Vďaka tenkej tkanine a bez bočných švov je to neviditeľný a diskrétny výrobok.

Zobraziť detail produktu

Tvarujúce push-up body

Má okamžitý  brušný zoštíhľujúci efekt, okamžite vyhladí vašu siluetu a poskytne vám pevnú kontrolu nad bruškom. Ľahko sa nosí a vďaka svojej tenkej bezšvovej tkanine je tiež neviditeľná pod oblečením. Má antibakteriálny a hygienický klín. Sťahovacie body sú multifunkčný produkt, ktorý sa hodí pre všetky kúsky vo Vašom šatníku.

Zobraziť detail produktu

Tvarujúce push-up tielko

Tvarujúce push-up tielko má pod prsníkom elastický pás, ktorý zaručuje výrazný push-up efekt a zdvíha Vaše prsia pohodlným a prirodzeným spôsobom. Vďaka svojej tenkej bezšvovej látke je pod oblečením neviditeľný, aby vám poskytol maximálne pohodlie. Dvojvrstvový elastický pás v bokoch zabraňuje zvinutiu a zaručuje tak maximálny komfort a účinok.

Zobraziť detail produktu

Tvarovacie push-up tielko na poprsie

Pod prsiami je elastický pás, ktorý zdvíha vašu vlastnú podprsenku a zvyšuje účinok push-up. Okamžite splošťuje brucho a vyhladzuje váš pás. Tento ovládací pásik je priedušný a svieži. Je plynulý a neviditeľný pod oblečením, aby vám poskytol maximálne pohodlie. Vďaka mikrovláknu má okamžitý brušný zoštíhľujúci efekt, okamžite vyhladí vašu siluetu a poskytne vám pevnú kontrolu nad bruškom.

Zobraziť detail produktu

Kontrolný pás na chudnutie a tvarovanie pásu

Okamžite tvaruje vaše telo. Na brucho má okamžitý zoštíhľujúci efekt, pretože  tvaruje vašu pasovú líniu a splošťuje bruško. Jeho hladká, svieža a priedušná tkanina zaručuje maximálny komfort a účinnosť. Mikrovlákno odvádza pot od pokožky a udržiava stálu teplotu tela. Tento formujúci pás je pod oblečením neviditeľný. Je vhodný po pôrode, ale aj po iných operačných zákrokoch, či všade tam, kde potrebujete neželané vypuklé bruško schovať.

Zobraziť detail produktu

Tvarujúce push-up capri šortky s vysokým pásom

Tieto šortky formujú stehná a majú okamžitý optický zoštíhľujúci účinok. Vyrovnajú brucho, vyhladia váš pás, zdvihnú zadok a upravia vaše boky a stehná, poskytnú vám dokonalú kontrolu nad bruškom. Vďaka svojej tenkej bezšvovej tkanine sú pod oblečením neviditeľné. Klin s prímesou striebra zabezpečuje hygienické a antibakteriálne prostredie.  Priedušná tkanina dovoľuje pokožke dýchať po celý deň. Efektívne zoštíhľujú boky, pás, brucho, stehná a tvarujú zadok.

Zobraziť detail produktu

Tvarujúce push-up šortky s vysokým pásom

Push-up šortky tvarujúce boky a brucho. Priedušné, hygienické s antibakteriálnym klinom. Bezšvová konštrukcia, neviditeľná pod oblečením, maximálny komfort.

Zobraziť detail produktu

Tvarovacie push-up nohavičky

Tieto tvarujúce nohavičky z mikrovlákna okamžite vyrovnajú brucho, vyhladia váš pás, zdvihnú zadok a tvarujú vaše boky a poskytnú vám pevnú kontrolu nad bruškom. Vďaka svojej tenkej bezšvovej tkanine sú tieto nohavičky neviditeľné pod oblečením, zatiaľ čo elastický pás zaručuje najlepší komfort a účinnosť. V oblasti intímnych partií sú nohavičky vybavené hebkým klinom, ktorý je zárukou pohodlia a hygieny.

Zobraziť detail produktu

Tvarovacie tangá s vysokým pásom

Tieto tangá okamžite opticky zoštíhlia postavu, sploštia brucho, vyhladia pás a vytvarujú vaše boky.  Hygienické a antibakteriálne prostredie udržuje antibakteriálny klin. Priedušná látka nezadržiava pot a vďaka nej môže pokožka dýchať. Vďaka svojej tenkej bezšvovej textílii sú tangá pod oblečením neviditeľné, zatiaľ čo elastický pás v páse zaručuje najlepší komfort a efektívnosť.

Zobraziť detail produktu

Kolekcia ELEGANCE SHAPE s chladivým účinkom

Produkty z tejto kolekcie sú vyrobené s inovatívnou osviežujúcou priadzou pre väčšie pohodlie pri zvyšovaní telesnej teploty. Tenká tkanina bez švov po stranách robí tento produkt neviditeľným a diskrétnym pod akýmkoľvek typom odevu. Chladná a priedušná látka. Produkty sú vyrábané z NILIT BREEZE priadze, ktorá je špecifická tým, že podporuje cirkuláciu vzduchu, vďaka čomu vytvára chladivý pocit, čím je vhodná aj do horúcich letných dní. Pomáha udržiavať telesnú teplotu počas/po fyzickom výkone aj v horúcom počasí, čím zvyšuje optimálny fyzický výkon. Ďalším benefitom je UV ochrana a na tele je extrémne mäkká a príjemná.

Tvarujúce tielko

Tielko s tvarovacím efektom na brucho a boky a push-up efekt na prsia. Vyrobené z inovatívnej osviežujúcej priadze pre extra pohodlie. Chladná a priedušná tkanina. Tielko vyrobené z mikrovlákna s nastaviteľnými ramennými popruhmi, vďaka ktorému sa tielko neroluje. Vyrobené z inovatívnej osviežujúcej priadze NILIT BREEZE pre väčšie pohodlie pri zvyšovaní telesnej teploty. Tkanina je ľahká, priedušná a pohodlná a vďaka svojej štruktúre je bez bočných švov neviditeľná pod akýmkoľvek odevom. Elastický pás poskytuje maximálny komfort a účinnosť.

Zobraziť detail produktu

Tvarujúce body s push-up efektom na poprsie

Body s tvarujúcim efektom na bruško, boky a push-up efekt na prsia. Elastický pás bez švov je súčasťou odevu pre maximálne pohodlie. Chladná a priedušná tkanina. Elastický pás poskytuje maximálny komfort a účinnosť. Špičková kvalita, 100% vyrobené v Taliansku.

Zobraziť detail produktu

Tvarujúce legíny

Legíny s kompresným a tvarovacím efektom na brucho, boky a stehná a push-up efekt na zadok. Vyrobené z inovatívnej osviežujúcej priadze NILIT BREEZE pre väčšie pohodlie pri zvyšovaní telesnej teploty. Tkanina je ľahká, priedušná a pohodlná a vďaka svojej štruktúre je bez bočných švov neviditeľná pod akýmkoľvek odevom. Elastický pás poskytuje maximálny komfort a účinnosť. Okrem toho sú vybavené hygienickou antibakteriálnou vložkou.

Zobraziť detail produktu

Tvarujúce šortky

Šortky nad kolená s tvarovaným efektom na bruško, boky a stehná a push-up efekt na zadok. Vyrobené z inovatívnej osviežujúcej priadze pre extra pohodlie. Elastický pás bez švov je súčasťou odevu pre maximálne pohodlie. Tenká tkanina bez švov na bokoch robí tento odev neviditeľným a diskrétnym pod akýmkoľvek oblečením.

Zobraziť detail produktu

Tvarujúce nohavičky

Nohavičky s elastickým brušným pásikom s efektom plochého bruška. Vyrobené z inovatívnej osviežujúcej priadze pre extra pohodlie. Elastický pás bez švov je súčasťou odevu pre maximálne pohodlie.

Zobraziť detail produktu