Rovnako ako aj ženy, tak aj muži sa chcú cítiť a vyzerať príťažlivo. Nie vždy, však, všetko vyzerá podľa našich predstáv, a preto sme do ponuky zaradili sťahujúce a tvarujúce prádlo pre mužov.

Tvarujúca kolekcia pre mužov „MEN SHAPER“

Použitím najmodernejšej technológie bola vytvorená táto produktová rada MEN SHAPER  určená pre mužov s rôznymi kompresiami pre rôzne problémové oblasti tela, aby sa dosiahlo efektívne tvarovanie tela. Dokonale priľne k pokožke bez toho, aby došlo k jej stlačeniu. Vďaka bezšvíkovej technológii je táto rada výrobkov pohodlná. Podporuje prirodzené pohyby tela a udržuje jeho vysokú elasticitu, tvaruje brucho, boky, hruď pomocou inovatívneho systému stehov kombinovaných s elastickými niťami. Majú okamžitú kontrolu nad pásom, bokmi a hruďou, aby sa tvarovali bez stláčania, čo okamžite dáva krajší a vytvarovanejší vzhľad.

Sťahovacie pánske tričko

Sťahovacie pánske tričko tvaruje celé telo, obvod pásu a vyrovnáva hrudník s účinkom plochého bruška. Vysoko elastický pás vytvára silný a efektívny tlak. Vďaka bezšvíkovej konštrukcii je pod oblečením neviditeľné, a tak dodáva telu maximálny komfort pri nosení.  Zdvojený pás zabraňuje tomu, aby sa tričko rolovalo. Má okamžitý zoštíhľujúci efekt a okamžite vyhladí vašu siluetu.

Zobraziť detail produktu

Pánske tvarovacie slipy

Pánske tvarovacie slipy FARMACELL z pružnej bavlny majú vďaka silnému pásu vynikajúci tvarovací a kontrolný efekt, definujú a tvarujú pás. Ich hladká konštrukcia a anatomický tvar vám poskytujú maximálne pohodlie, zatiaľ čo elastický zdvojený pás splošťuje brucho a zaručuje účinné stlačenie.

Zobraziť detail produktu

Tvarujúce boxerky s bočným korzetom

Tvarujú a redukujú pás a zadku dodávajú zdvihnutie prostredníctvom push-up efektu. Vďaka elastickej bavlne a bezšvovej tkanine sú maximálne pohodlné a pod oblečením neviditeľné. Dizajn s anatomickým tvarovaním a vysokým pásom z dvojitého úpletu vytvára vysoký kompresný efekt. Okrem toho sú vybavené vložkou so striebornou niťou, čo im dodáva hygienické a antibakteriálne protipachové prostredie v intímnej oblasti.

Zobraziť detail produktu

Tvarujúci sieťovaný korzet

Elastická sieťovina na kontrolu a tvarovanie brucha a bokov. Vyrobené z inovatívnej, super elastickej, ľahkej a priedušnej perforovanej tkaniny pre maximálne pohodlie. Tri zadné dlahy z mäkkého plastu prispôsobujú korzet Vášmu telu, bránia jeho rolovaniu, pričom podopierajú chrbát. Vďaka svojej tenkej tkanine je neviditeľný a diskrétny pod akýmkoľvek typom odevu. Silná kompresia pre okamžitý efekt redukcie brucha a bokov. UNISEX pre mužov a ženy, k dispozícii v šiestich veľkostiach, aby vyhovel potrebám oboch pohlaví.

Zobraziť detail produktu

Tvarujúci pás

Tvarujúci pás má vynikajúci tvarovací účinok na brucho a boky, ktoré budete mať vďaka nemu pod kontrolou. Vďaka svojej silnej kompresii splošťuje brucho, tvaruje vaše boky a pás a vyhladzuje vašu siluetu. Vysoký dvojitý elastický pás zabraňuje jeho zrolovaniu. Bezšvová konštrukcia a anatomický tvar vám poskytujú maximálne pohodlie. Vďaka svojej tenkej tkanine je tiež priedušný a svieži a tiež neviditeľný pod oblečením.

Zobraziť detail produktu

Tvarujúce boxerky s vysokým pásom

Tvarujúce boxerky  z pružnej bavlny majú vynikajúci tvarovací a kontrolný účinok, vďaka zdvojenému pásu, ktorý definuje a tvaruje pás a zdvíhacie pásky, ktoré vyrezávajú zadok. Ich hladká konštrukcia a anatomický tvar vám poskytujú maximálne pohodlie, zatiaľ čo elastický pás splošťuje brucho a zaručuje účinné stlačenie. Boxerky sú pod oblečením neviditeľné, keďže sú bezšvové a majú antibakteriálny a hygienický klín so striebornými vláknami.

Zobraziť detail produktu

Pánske tvarujúce tielko na bruško a pás

Pánske tvarujúce tielko z elastickej bavlny definuje pás vyrovnáva brucho a tvaruje vaše boky. Bezšvová konštrukcia a anatomický tvar vám poskytujú maximálne pohodlie, zatiaľ čo vysoký dvojitý elastický pás zabraňuje jeho rolovaniu a prílišnému stláčaniu. Tielko je priedušné, čím navodzuje pocit sviežosti a je neviditeľné pod oblečením, keďže je bezšvové.

Zobraziť detail produktu

Pánske tvarujúce tielko

Pánske tvarujúce tielko definuje váš pás. Bezšvová konštrukcia a anatomický tvar vám poskytujú maximálne pohodlie, zatiaľ čo vysoký dvojitý elastický pás zabraňuje jeho rolovaniu a prílišnému stláčaniu tela. Pánske tvarujúce tielko Farmacell je tiež priedušné a pod oblečením neviditeľné. Okamžite vyhladí vašu siluetu a vytvaruje váš pás.

Zobraziť detail produktu

Tvarujúca kolekcia pre mužov – MEN SHAPER REFRESHING

Použitím najmodernejšej technológie bola vytvorená táto produktová rada MEN SHAPER  určená pre mužov s rôznymi kompresiami pre rôzne problémové oblasti tela, aby sa dosiahlo efektívne tvarovanie tela. Dokonale priľne k pokožke bez toho, aby došlo k jej stlačeniu. Vďaka bezšvíkovej technológii je táto rada výrobkov pohodlná. Podporuje normálne pohyby tela a udržuje jeho vysokú elasticitu, tvaruje brucho, boky, hruď pomocou inovatívneho systému stehov kombinovaných s elastickými niťami. Majú okamžitú kontrolu nad pásom, bokmi a hruďou, aby sa tvarovali bez stláčania, čo okamžite dáva krajší a vytvarovanejší vzhľad. Produkty z rady MEN SHAPER REFRESHING sa vyrábajú inovatívnou osviežujúcou priadzou NILIT BREEZE pre väčšie pohodlie aj pri zvyšovaní telesnej teploty. Tenká tkanina bez švov po stranách robí tento odev neviditeľným a diskrétnym pod akýmkoľvek typom odevu. Chladná a priedušná látka.

Tvarujúci pás so zadným korzetom

Tvarujúci pás má vynikajúci tvarovací účinok na brucho a boky, ktoré budete mať vďaka nemu pod kontrolou. Vyrobené z inovatívnej a osviežujúcej priadze NILIT BREEZE pre väčšie pohodlie pri zvyšovaní telesnej teploty. So 4 zadnými dlahami, ktoré bránia jeho rolovaniu a prispievajú k podopreniu chrbta. Napriek silnej kompresii pre okamžitý efekt „plochého brucha“ tento produkt vďaka svojej hladkej štruktúre nespôsobuje nepríjemne pocity, či podráždenie.

Zobraziť detail produktu

Tvarujúce príjemné tričko

Toto tričko je špeciálne vďaka svojej elastickej textílii, jeho hladkej štruktúre, ktorá zabraňuje akémukoľvek podráždeniu a širokému pásu, ktorý zabraňuje jeho rolovaniu bez toho, aby bolo na pokožku príliš tesné. Redukuje a vyrovnáva boky a brucho a poskytuje bedrovú podporu. Obnovuje tvar tela s okamžitým efektom zoštíhlenia.

Zobraziť detail produktu

Tvarujúce príjemne tielko

Pánske tielko vyrobené z inovatívnej a osviežujúcej priadze NILIT BREEZE pre väčšie pohodlie pri zvyšovaní telesnej teploty. Elastická tkanina s tvarovacím účinkom, ktorý zmenšuje a tvaruje brucho a pás. Redukuje a vyrovnáva boky a brucho a poskytuje bedrovú podporu.

Zobraziť detail produktu

Tvarujúca kolekcia pre mužov – MEN SHAPER HEATING

Použitím najmodernejšej technológie bola vytvorená táto produktová rada MEN SHAPER  určená pre mužov s rôznymi kompresiami pre rôzne problémové oblasti tela, aby sa dosiahlo efektívne tvarovanie tela. Dokonale priľne k pokožke bez toho, aby došlo k jej stlačeniu. Vďaka bezšvíkovej technológii je táto rada výrobkov pohodlná. Podporuje prirodzené pohyby tela a udržuje jeho vysokú elasticitu, tvaruje brucho, boky, hruď pomocou inovatívneho systému stehov kombinovaných s elastickými niťami. Majú okamžitú kontrolu nad pásom, bokmi a hruďou, aby sa tvarovali bez stláčania, čo okamžite dáva krajší a vytvarovanejší vzhľad. Produkty z rady MEN SHAPER HEATING sa vyrábajú s inovatívnou priadzou NILIT HEAT, ktorá prirodzene zachytáva telesné teplo v odeve a udržuje ho, čím dosahuje mimoriadne výsledky pre maximálny komfort a výkon po celý deň.

Vyhrievacie a tvarovacie tričko

Tričko s krátkym rukávom pre mužov na redukciu a tvarovanie bruška a pásu. Vyrobené s inovatívnou priadzou s efektom ohrevu, ktorá zvyšuje komfort pri studenej vonkajšej teplote. Bezšvová konštrukcia pre maximálne pohodlie.  Mäkká a tenká tkanina, neviditeľná pod akýmkoľvek oblečením.

Zobraziť detail produktu